Laga mat

LAGA MAT MED KOCK

STJÄRNKOCK & MOLTENISPIS...

Världsklass!

Att laga gourmetmiddag på Frösåkers Brygga kan sammanfattas med orden;

"Hemtrevligt, lyxigt, riktigt gott och mycket roligt!"


Värdparet Malin och John-Erik Kockum har tillsammans nästan 70 års erfarenhet inom restaurangbraschen. De har båda arbetat på stjärnkrogar. Malin som hovmästare på Warrenmang Vineyard i Australien och Pu´h som kock på Eriks Fisk i Stockholm. Under de sista snart 20 åren har de arbetat tillsammans i egen regi, alltid med mat och upplevelser närmast hjärtat. Sedan 2012 finns "Frösåkers Brygga" i sin nuvarande form.

GOURMANDENLaga gourmetmiddag tillsammans med skickliga kockar i absolut unik miljö och lär dig mer om hantverket matlagning.

Gourmanden är Frösåkers Bryggas absolut populäraste aktivitet! Här är det högt i tak och härlig musik spelar i bakgrunden. Man umgås och lagar mat i absolut toppklass med de bästa av färska råvaror som kan hittas för dagen. Sedan avnjuts middagen tillsammans.


"Gourmanden" 3 rätter, 1095 kr

"Gourmanden" 4 rätter, 1250 krGOURMANDEN +"GOURMANDEN" PLUS AKTIVITETER TILL FÖRMÅNLIGA PRISER:

  • Boende i dubbelrum, 650 kr (ord. pris 750 kr)
  • Vedeldad badtunna och bastu, 200 kr (ord. pris 300 kr)
VAD GÄSTERNA SÄGER...


Konferens med grym middag

"Vi hade en tvådagars konferens med middag på kvällen. Under hela konferensen blev vi bortskämda med förstklassig mat lagad från grunden med ekologiska råvaror. Kvällen toppades verkligen med att vi blev indelade i tre lag. Ett som ansvarade för förrätten, ett för varmrätten osv. Det som var roligt var inte bara att det var en otrolig teambuildingövning men det som överraskade mest var de otroligt goda smaker som kockarna lyckas guida oss till att göra. En konferens som garanterat gav alla deltagare ett oförglömligt minne. Jag konfererar relativt mycket i olika konstellationer men den här stack verkligen ut. Rekommenderas!"

Kalle, PEAB

Copyright @ All Rights Reserved